[vc_row][vc_column][vc_column_text]
W dniach 22 i 24 maja br. szczególnie słodko było w naszej pracowni gastronomicznej. Uczniowie z klas gastronomicznych wzięli udział w WARSZTATACH CUKIERNICZYCH, które poprowadził mistrz cukiernictwa pan Norbert Dziadkowiec – szef cukierni w Hotelu Bania.
Zawsze jesteśmy otwarci na nowości, a uczniowie z pasją do cukiernictwa szczególnie byli zainteresowani przygotowywaniem nowoczesnych deserów.
Na warsztatach cukierniczych było słodko, kreatywnie i bardzo kolorowo. Uczestnicy włożyli dużo serca i pracy w przygotowanie „słodkich dzieł sztuki”.
Serdecznie dziękujemy panu Norbertowi za profesjonalne przygotowanie warsztatów. MONOPORCJE na pewno już nie będą stanowiły dla nas problemu.
Opiekun warsztatów – mgr inż. Wiesława Staroń
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][eut_gallery ids=”10669,10670,10671,10672,10673,10674,10675,10676,10677,10678,10679,10680,10681″][/vc_column][/vc_row]