[vc_row][vc_column][vc_column_text]
5 listopada odbyły się niezwykłe warsztaty cukiernicze, podczas których nasi uczniowie mieli okazję zgłębić tajniki tworzenia monoporcji. Te małe, jednoporcjowe desery łączą w sobie intensywność smaków i estetykę, tradycyjne techniki cukiernicze z najnowszymi trendami kulinarnymi. Warsztaty poprowadziła nasza abolwentka Klaudia Luźniak, która desery wykonuje według swoich, autorskich przepisów.
Podczas zajęć uczniowie mieli okazję stworzyć własne, unikalne kompozycje smakowe, poszerzyć swoją wiedzę i umiejętności, a także zainspirować się do dalszego rozwoju w dziedzinie cukiernictwa.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][eut_gallery gallery_type=”carousel” ids=”14748,14749,14750,14751,14752,14753,14754,14755,14756,14757,14758,14759,14760,14761″ carousel_popup=”yes”][/vc_column][/vc_row]